Гострий салат з моркви
Інгредієнти:
Морква 500 г
Кунжут 20 г
Часник часточки 1 шт.
Свіжий імбир
Соєвий соус 50 мл
Огірки 200 г
Кунжутне масло 40 мл.
Спосіб приготування:
Моркву добре очистіть і натріть на тертці досить крупно.
Додайте вимитий огірок, нарізаний тоненькими скибочками.
Почистіть часник та кусочок свіжого імбирю. Часник нарізати дрібними шматочками, а гострий імбир потріть на дуже дрібній тертці, все разом сумлінно розітріть в ступці до однорідності.
Додайте до часнику соєвий соус та масло, ретельно перемішайте.
Вилийте готову заправку в салат, гарно перемішайте і дайте йому постояти хоч півгодини в прохолодному місці.
Подавайте смачний і корисний салат, посипавши кунжутом.
Смачного!
