Відкрити категорії

Гострий салат з моркви




Інгредієнти:
Морква 500 г
Кунжут 20 г
Часник часточки 1 шт.
Свіжий імбир
Соєвий соус 50 мл
Огірки 200 г
Кунжутне масло 40 мл.

Спосіб приготування:
Моркву добре очистіть і натріть на тертці досить крупно.



Додайте вимитий огірок, нарізаний тоненькими скибочками.



Почистіть часник та кусочок свіжого імбирю. Часник нарізати дрібними шматочками, а гострий імбир потріть на дуже дрібній тертці, все разом сумлінно розітріть в ступці до однорідності.



Додайте до часнику соєвий соус та масло, ретельно перемішайте.



Вилийте готову заправку в салат, гарно перемішайте і дайте йому постояти хоч півгодини в прохолодному місці.



Подавайте смачний і корисний салат, посипавши кунжутом.

Смачного!


Гострий салат з моркви


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com