Відкрити категорії

Солодкий салат з моркви




Інгредієнти:
Морква 300 г
Волоський горіх 70 г
Ізюм темний 50 г
Лайми ½ шт
Яблука (160 г) 1 шт.
Апельсини ½ шт.
Мелена кориця 1.5 ч.л.
Рослинна олія 20 мл

Спосіб приготування:
Очищену моркву натерти "по корейські" на крупній тертці. З вимитих та исушених яблук видалити серцевину і нарізати кубиками.



Ізюм залити окропом на 10 хвилин, потім обсушіть і додайте до яблук та моркви. Горіхи крупно посічіть і теж добавте в салат.



Для заправки салату змішайте свіжовичавлені соки апельсина та лайму, додайте рослинне масло і корицю, перемішайте салат і полийте заправкою.



При подачі прикрасити салат горіхами і посипати корицею.



Смачного!


Солодкий салат з моркви


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com