Відкрити категорії

Фарширований перець




Інгредієнти:
400 г будь-якого фаршу,
200 г відвареного рису,
8-10 шт. болгарського перцю,
150 г томатної пасти або соусу,
150 г сметани,
200 г цибулі,
200 г моркви,
перець,
сіль,
рослинна олія.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно нарізати.

Фарширований перець



Моркву натерти на дрібній терці.



Половину цибулі обсмажити до рум'яності на рослинній олії.



Додати більшу частину потертої моркви, ще трохи обсмажити.



Змішати фарш з рисом.



Додати у фарш обсмажені моркву з цибулю, вміру посоливши та поперчити, добре все перемішати.



У перців зрізати верхівки, видалити насіння.



Перець заповнити отриманим фаршем.



Змішати соусчи пасту зі сметаною.



У каструлі також змішати залишки цибулі і моркви.



Додати сметанний соус, перемішати.



Викласти начинені перці.



Налити воду у каструлю так, щоб вона доходила майже до верхівки перців.
Тушкувати під кришкою, на маленькому вогні близько 40 хвилин.
Подавати з смачним соусом, в якому і тушкувалися наші перці.

Смачного!


Фарширований перець


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com