Відкрити категорії

Закуска фаршировані перці




Інгредієнти:
свіжі перці,
бекон в розрахунку одна штука на один перець,
вершковий сир,
кріп,
сіль.

Спосіб приготування:
Розріжте навпіл перці.

Очистити перці від насіння і мембран.


У сирну масу додаємо порізаний кріп і трохи солимо.



Заповнити цією сумішшю рівномірно перці.



Обвертаємо беконом.



Ставимо в розігріту до приблизно 200*С духовку на 20-25 хвилин





Смачного!


Закуска фаршировані перці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com