Відкрити категорії

Пекінська капуста кімчі




Інгредієнти:
Пекінська капуста,
дайкон,
груша,
імбир,
корінь селери,
часник,
цибуля,
перець,
сіль
дві ложки рибного соусу.


Спосіб приготування:
Все, крім капусти, чистимо й ріжемо.



Або на м'ясорубку.
Виходить кашка.



З капусти обібрати верхні-браковані листя, надрізати капусту з боку качана, на 1/3.



Акуратно розірвати уздовж, щоб верхня частина зеленого листя залишилася цілою.



Замочити в соляному розчині половинки капусти, до м'якості, від 3 годин до 10, можна залишити на ніч.



Дістати капусту, злегка віджати, покласти на стіл і відігнути верхні листки.



Прокласти нашою гострою начинкою.



Відігнути наступні листя. Промастити знову.

І так до тих пір, поки не скінчаться листя, зібрати капусту в голівку.



Укласти в ємність, корейці у глиняні горщики укладають, притиснути вантажем і залишити на 4-5 діб при кімнатній температурі.



Капуста готова, можна подавати до столу ну або спускати в льох.

Смачного!


Пекінська капуста кімчі


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com