Відкрити категорії

Буряково-морквяний салат




Інгредієнти:
Буряк 150 г
Морква 150 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рослинна олія 30 мл
Кріп 20 г
Часник часточки 2 шт.
Цукор-пісок 5 г
Сіль
Перець чорний мелений щіпка.  

Спосіб приготування:
Моркву та буряк очистити, гарно вимити і натерти на крупній тертці. Очищену цибулю дрібно нарізати.  




Розігріти сковороду або навіть краще сотейник, додати масло і обсмажити на сильному вогні, додаючи по черзі, буряк, моркву і цибулю. Зменшити вогонь і тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, 20-25 хвилин.



Кріп, вимити, обсушити і дрібно нарізати. Трохи кропу відкласти для прикраси салату.



Часник очистити, дрібно нашаткувати і додати разом із зеленню в овочі. Приправити сіллю, перцем, і цукром за смаком.



Залишком зелені прикрасити при подачі на стіл.

Смачного!


Буряково-морквяний салат


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com