Відкрити категорії

Хрусткі цибульні кільця


Хрусткі цибульні кільця


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Борошно пшеничне 4 ст. л.
Борошно кукурудзяне 2 ст. л.
Панірувальні сухарі 4 ст. л.
Кунжут білий 2 ст. л.
Вода кип'ячена 125 мл
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений.
Олія соняшникова рафінована 400 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування хрустких цибулевих кілець нам знадобиться велика цибуля, пшеничне борошно, кукурудзяне борошно, панірувальні сухарі, білий кунжут, сіль, чорний мелений перець, соняшникова рафінована олія для фритюру, вода кип'ячена.

Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями, поділяємо на окремі кільця.

Хрусткі цибульні кільця

Рекламний блок

Змішуємо кукурудзяну і пшеничну муку.
Додаємо сіль і чорний мелений перець, вливаємо невеликими порціями кип'ячену воду, щоб тісто набуло консистенції як для оладок. Залишаємо наш кляр на 10 хвилин для вистоювання.

Хрусткі цибульні кільця



Змішуємо панірувальні сухарі і білий кунжут.

Цибульні кільця занурюємо з усіх боків в кляр.

Хрусткі цибульні кільця



Відразу ж обвалюють у паніровці. Паніровка повинна покривати кільця з усіх боків. Цю процедуру зручно проробляти двома виделками або китайськими паличками.

Хрусткі цибульні кільця



Обсмажуємо цибульні кільця невеликими порціями у великій кількості киплячого рафінованої соняшникової олії на середньому вогні з двох сторін до появи золотистої скоринки.

Хрусткі цибульні кільця



Викладаємо обсмажені цибульні кільця на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.

Хрусткі цибульні кільця



Подаємо теплими або холодними на закуску.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/khrustyashhie-lukovye-kolca

Рекламний блок
Хрусткі цибульні кільця


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com