Відкрити категорії

Хрусткі цибульні кільця




Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Борошно пшеничне 4 ст. л.
Борошно кукурудзяне 2 ст. л.
Панірувальні сухарі 4 ст. л.
Кунжут білий 2 ст. л.
Вода кип'ячена 125 мл
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений.
Олія соняшникова рафінована 400 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування хрустких цибулевих кілець нам знадобиться велика цибуля, пшеничне борошно, кукурудзяне борошно, панірувальні сухарі, білий кунжут, сіль, чорний мелений перець, соняшникова рафінована олія для фритюру, вода кип'ячена.

Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями, поділяємо на окремі кільця.

Хрусткі цибульні кільця



Змішуємо кукурудзяну і пшеничну муку.
Додаємо сіль і чорний мелений перець, вливаємо невеликими порціями кип'ячену воду, щоб тісто набуло консистенції як для оладок. Залишаємо наш кляр на 10 хвилин для вистоювання.



Змішуємо панірувальні сухарі і білий кунжут.

Цибульні кільця занурюємо з усіх боків в кляр.



Відразу ж обвалюють у паніровці. Паніровка повинна покривати кільця з усіх боків. Цю процедуру зручно проробляти двома виделками або китайськими паличками.



Обсмажуємо цибульні кільця невеликими порціями у великій кількості киплячого рафінованої соняшникової олії на середньому вогні з двох сторін до появи золотистої скоринки.



Викладаємо обсмажені цибульні кільця на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.



Подаємо теплими або холодними на закуску.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/khrustyashhie-lukovye-kolca

Хрусткі цибульні кільця


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com