Відкрити категорії

Картопляні оладки


Картопляні оладки

Інгредієнти:

сира картопля - 500 г;
борошно - 100 г;
середня цибуля - 1 шт.;
сухі дріжджі - 9 г;
рослинна олія для смаження;
сметана - за смаком.

Сьогодні у мене для вас рецепт картопляних оладок. За смаком вони схожі на звичайні деруни, але виходять хрусткими і набагато смачніше.

Процес приготування оладок з картоплі.

  1. На тертці натираємо картоплю і цибулину. Із-за вмісту крохмалю, картопля швидко темніє. Якщо натерти цибулю, то картопля залишиться світлою, а також додасть приємний смак оладкам.
    Натерти картоплю і цибулю
  2. Додати сіль, сухі дріжджі змішаємо з борошном і додамо в тісто. Перемішати.
    Додати сюди ж сіль, сухі дріжджі з борошном
  3. Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці для збільшення в об'ємі. Тісто збільшилося в об'ємі в 2 рази, перемішати і можна смажити оладки.
    Накриваємо тісто харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці
  4. Столовою ложкою викладаємо тісто на розпечену сковорідку з олією. І як тільки підрум'яниться край, перевертаємо оладки на іншу сторону.
    Смажимо картопляні оладки на сковорідці
  5. Викладаємо їх на паперовий рушник для видалення залишків олії. Апетитні і хрусткі оладки подаємо зі сметаною.

    Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 40 хвилин
Кухня: Білоруська
Опис: Картопляні оладки - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 130 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 28)
Ключові слова: Страви з овочей

Картопляні оладки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com