Відкрити категорії

Торт з кабачків


Торт з кабачків


Смачний, простий, дієтичний закусочний торт з кабачків і сиру. Кабачки можна підсмажити на сковороді, а сметану замінити на майонез (але це вже буде не дієтичний тортик. Експериментуйте з начинками, додавайте або прибирайте ті або інші інгредієнти, взагалі, на свій смак!

Інгредієнти:
кабачки - 3-4 шт.;
сметана - 300 г;
плавлений сир м'який - 100 г;
часник - 2 зубки;
сир адигейський або бринза, фета - 200 г;
сіль, чорний мелений перець - за смаком ;
зелень (базилік, петрушка, кріп).

Процес приготування кабачкового торту.


Кабачки невеликого розміру нарізати пластинами. Викладаємо їх на деко або в форму і запікаємо до м’якості. Це приблизно хвилин 20-25, температура 200 градусів

11


Охолоджуємо.

22

Рекламний блок
Готуємо крем для торта. До густої сметани кладемо плавлений м'який сир, рубаємо зелень (у мене петрушка, кріп і базилік).

33


Подрібнюємо часник. Додаємо в блюдо. Солимо за смаком і все перемішуємо.

44


Адигейський сир натерти на крупній тертці (ви можете взяти свій улюблений сир. Сюди підійде бринза, Фета або твердий сир).

55


Тепер на блюдо викладаємо складаємо таким чином кабачки. Змащуємо сметанним кремом.

66


Посипаємо сиром.

77


І повторюємо: кабачки, сметана, сир і продовжуємо.

88


Ось такий простий, легкий торт у нас виходить. Зверху прикрашаємо за своїм бажанням. Ставимо в холодильник на пару годин.

99


Всім смачного!

1010


Залишайте коментарі та не забувайте ділитися цим рецептом в соціальні мережі.

Рекламний блок
Торт з кабачків


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com