Відкрити категорії

Торт з кабачків




Смачний, простий, дієтичний закусочний торт з кабачків і сиру. Кабачки можна підсмажити на сковороді, а сметану замінити на майонез (але це вже буде не дієтичний тортик. Експериментуйте з начинками, додавайте або прибирайте ті або інші інгредієнти, взагалі, на свій смак!

Інгредієнти:
кабачки - 3-4 шт.;
сметана - 300 г;
плавлений сир м'який - 100 г;
часник - 2 зубки;
сир адигейський або бринза, фета - 200 г;
сіль, чорний мелений перець - за смаком ;
зелень (базилік, петрушка, кріп).

Процес приготування кабачкового торту.


Кабачки невеликого розміру нарізати пластинами. Викладаємо їх на деко або в форму і запікаємо до м’якості. Це приблизно хвилин 20-25, температура 200 градусів

1

Охолоджуємо.

2


Готуємо крем для торта. До густої сметани кладемо плавлений м'який сир, рубаємо зелень (у мене петрушка, кріп і базилік).

3


Подрібнюємо часник. Додаємо в блюдо. Солимо за смаком і все перемішуємо.

4


Адигейський сир натерти на крупній тертці (ви можете взяти свій улюблений сир. Сюди підійде бринза, Фета або твердий сир).

5


Тепер на блюдо викладаємо складаємо таким чином кабачки. Змащуємо сметанним кремом.

6


Посипаємо сиром.

7


І повторюємо: кабачки, сметана, сир і продовжуємо.

8


Ось такий простий, легкий торт у нас виходить. Зверху прикрашаємо за своїм бажанням. Ставимо в холодильник на пару годин.

9


Всім смачного!

10


Залишайте коментарі та не забувайте ділитися цим рецептом в соціальні мережі.


Торт з кабачків


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com