Відкрити категорії

Аджика


Аджика


Інгредієнти:
перець болгарський - 1 кг;
яблука кислі - 1 кг;
морква - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 1 кг;
помідори - 2 кг;
перець «чилі» - 3 шт.;
часник - 100 г;

Рекламний блок
цукор-пісок - склянка;
масло рослинне - 500 мл;
сіль морська (відмінний вибір - з прянощами) - половина склянки;
оцет 9% - 100 мл.

Спосіб приготування:
1. Ретельно миємо овочі та яблука.
2. Потім помідори подрібнюємо у блендері або м'ясорубці.
3. Далі переливаємо томатну масу в каструлю і доводимо до кипіння.
4. Після цього викладаємо до помідорів всі інші таким же способом подрібнені інгредієнти. Яблука кладемо попередньо очищені від насіння і сердцевинок, перці не чистимо.
5. Вливаємо масло, кладемо сіль, цукор, перемішуємо. Уварюємо суміш з моменту закипання протягом години.
6. Викладаємо пропущений через прес часник, виливаємо оцет і варимо 5 хвилин.
7. Розливаємо по підготовлених банкам і закриваємо кришками металевими.
8. Прибираємо банки під «шубу» і залишаємо в такому вигляді поки не охолонуть.

Рекламний блок
Аджика


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com