Відкрити категорії

Баклажани по-корейськи


Баклажани по-корейськи


Інгредієнти:
3 баклажани
2 болгарських перця

Рекламний блок
1 велика морква
2 цибулини
часник, рослинне масло, оцет, зелень, сіль, мелений перець, мелений коріандр.

Спосіб приготування:
Баклажани (не очищаючи) порізати соломкою, засипати 1 ст.ложка солі, перемішати, залишити мінімум на 8 годин.
Потім віджати і обсмажити на рослинному маслі.
Перець і моркву порізати соломкою. Цибулю порізати півкільцями, з'єднати з баклажанами, дрібно порубати часник і зелень (кріп, петрушка - хто яку любить), заправити оцтом (за смаком, приблизно 1-2 ст.ложки), чорний мелений перець, коріандр. Добре перемішати і витримати в холодильнику не менше 12 годин (чим довше - тим смачніше).

Рекламний блок
Баклажани по-корейськи


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com