Відкрити категорії

Як приготувати морквяний пиріг




Таке блюдо — просто відмінні ласощі, до того ж недороге. Не пропустіть шанс приготувати з цього коренеплоду смачний пиріг. А якщо після приготування соку – морквяного, яблучного, у вас залишилася макуха, то заради економії, можете покласти її в тісто для пирога.

Також в рецепт цього десерту включіть рослинне масло, запах якого ви не відчуєте, але структура тіста вийде повітряною і пишною. Замість білого цукру, можете взяти натуральний коричневий, так як він додасть десерту хороший аромат. Також якщо хочете, рецепт пирога можете доповнити горіхами, цедрою апельсина, вийде цікаво!

А що стосується оформлення десерту, то тут на ваш смак. Можна розділити пиріг на коржі, а потім покрити їх глазур'ю, кремом. Можна також використовувати шоколад. Загалом, проявляйте фантазію разом з нами.

Інгредієнти:
морквина – півкіло;
цукор – близько 100 г;
яйця – 4 шт.;

рослинне масло — 50 г;
розпушувач – 2 пакети (20 г);
борошно – 160 г;
кориця — 0,5 ч. л.;
сіль — 2 щіпки.

Для глазурі:
лимонний сік – близько 40 мл;
цукрова пудра – до 100 г.

Готуємо морквяний пиріг.


Прогрійте духовку до 180 градусів. Далі почистіть моркву і натріть її дрібно.

1


Тепер просіяти сухі інгредієнти, тобто борошно, цукор, а також сіль, розпушувач і корицю.

2


Візьміть іншу миску і збийте там яйця.

3


Змішайте натерту моркву з яйцями і додайте рослинне масло. Намагайтеся використовувати масло, яке не має запаху, щоб запах овочу не перебили інші аромати. Наприклад, підійде олія рафінована.

4


Далі з'єднайте рідкі з сухими інгредієнтами: морквяну масу з борошняною. Перемішайте.

5


Змастіть форму маслом (можна також покласти туди пекарський папір) і влийте тісто. Випікайте 50 хв.

6


Коли пиріг буде готовий, він повинен трохи охолонути.

7


Далі приготуйте глазур.

8


Влийте сік лимона цукрову пудру, добре розмішайте. Але наливати сік треба поступово, тоді вийде маса, що нагадує сметану.

9


Полийте нею десерт. Цю глазур не обов'язково робити, але так пиріг буде смачніше.

10


Тепер прикрасьте (якщо хочете) десерт морквиною.

11


Чудовий пиріг готовий і чекає, поки його з'їдять!


Як приготувати морквяний пиріг


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com