Відкрити категорії

Запечені фаршировані помідори




Особливість рецепту в тому, що ви можете налаштувати його під свій смак. Наприклад, додайте у фарш пару зубчиків часнику, і ви отримаєте очікуване. Можна збільшити кількість соусу песто, що круто на мій смак і додає середземноморських ароматів у цей рецепт. Загалом, цей рецепт фаршированих помідорів – просто неоране поле для вашого креативу.

Інгредієнти:
6 м'ясистих помідорів;
1 стакан відвареного рису;
3 ст. л. соусу песто;
100 г тертого сиру моцарелла;
пучок свіжого шпинату;
1 ст. л. оливкової олії;
сіль і каєнський перець за смаком.

Кулінарний рецепт фаршированих помідорів.


Відваріть і промийте холодною водою рис. Духовку відразу включіть розігріватися на 200 градусів. Можна і трохи пізніше включати, але я весь час забуваю попередити коли включати, тому в цей раз відразу кажу, вмикайте!

У вибраних помідорів зріжте верхівки.

1


Чайною ложкою видаліть нутрощі.

2


Певну частину від помідорних розкопок ви можете відразу з'їсти, бо на їх місце прийдуть: 3/4 моцарелли, відварений і промитий рис, соус песто і рваний або нарізаний шпинат.

3


Додайте сіль і перець. Гарненько перемішайте і даним фаршем нафаршируйте помідорчики. Ну, і щоб не перекладати їх з місця на місце і час не втрачати, складати готові вироби краще відразу у форму для запікання.

4


Якщо ще не включили, то пора розігрівати духовку до 200 градусів. Посипте помідори моцарелою, збризніть оливковою олією.

5


Не можу без дрібки канського перцю.

6


Запікайте 20 хвилин до м'якості томатів і бульбашок на поверхні.

7


Приємного смаку!


Запечені фаршировані помідори


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com