Відкрити категорії

Фарширована картопля в духовці




У назві заявлено, що картоплю ми будемо фарширувати. Чим можна нафарширувати, ви можете самі дізнатися, коли відкриєте холодильник (м'ясо, риба, овочі, сир, зелень тощо). Якщо у вашому холодильнику порожньо, то навіть цією порожнечею можна нафарширувати картоплю, відправити її в духовку і вийде теж смачно. Правда, тоді вже доведеться готувати щось додатково: оселедець, тюльку, овочевий салат або щось ще.

Сьогодні я не хочу, щоб картопля була з порожнечею. Вона буде з куркою, сиром, шпинатом і часничком. Залишитися байдужими не вийде.

Інгредієнти:
— картопля (кількість залежить від розміру форми — у мене 7 шт.);
— копчена грудка (по 1 ст. л. м'яса на кожну картоплю);
— свіжий шпинат (невеликий пучок);
— твердий сир (по 1-2 ст. л. на кожну картопельку);
— кілька зубків часнику;
— сіль за смаком;
— оливкова олія.

Приготування фаршированої картоплі.


Картоплю не чистимо, але дуже добре вимиваємо щіткою.

1


Відправляємо картоплю випікатися в духовку. Температурний режим — 200 градусів.

2


А поки готуємо начинку. Курячу грудку нарізаємо кубиками.

3


Твердий сир тремо на крупній тертці.

4


Часник нарізаємо дрібними кубиками.

5


Шпинат промиваємо, сушимо.

6


Нарізаємо його невеликими смужками.

7


Начинку змішуємо. Солимо.

8


Готову м'яку картопельку акуратно розрізаємо і поливаємо оливковою олією.

9


Фаршируємо картоплю начинкою і відправляємо в духовку ще на 10-15 хвилин.

10


Як тільки сир розплавиться, можна вважати блюдо готовим.

11


Подаємо фаршировану картоплю гарячою. Приємного смаку!


Фарширована картопля в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com