Відкрити категорії

Гарбузові оладки




Надаю вашій увазі рецепт смачних ніжних оладок з гарбуза. Я взяв гарбуз сорту "лікарський", так як він більш смачний і більш яскравий ніж всі його побратими, але можна використати будь-який сорт для приготування цієї нехитрої, смачної і найголовніше дуже корисної страви.

Інгредієнти:
гарбуз - 300 г;
куряче яйце - 1 штука;
манна крупа - 1 столова ложка;
борошно пшеничне - 4 столові ложки;
цукровий пісок - 2 чайні ложки.;
сіль - 0,5 чайної ложки;
масло рослинне (для смаження) - 4 столові ложки.

Приготування гарбузових оладок.

Для початку беремо гарбуз і очищаємо його від шкірки і насіння.

1


Після беремо шматочок гарбуза з примірною вагою в 300 г.

2


Подрібнюємо цей шматочок на тертці або кухонному комбайні (хто як звик).

3


Після підготовлення сировини додаємо всі інші інгредієнти, зазначені на початку рецепта або на фотографії знизу.

4


Перемішуємо всі ці складові разом до сметаноподібної консистенції. Якщо ж консистенція отриманої маси буде густою, можна розбавити її невеликою кількістю звичайного молока з магазину (жирність можете визначити самі, як вам більше всього подобається).

5


Викладаємо ложкою на підготовлену (в сенсі розігріту і змащену олією) сковороду. Ну і, відповідно, обсмажуємо наші оладки з двох боків до утворення золотистого кольору.

6


Подавати це чудове, красиве і найголовніше-корисне блюдо до столу можна як зі сметаною, так з медом чи іншими улюбленими вами доповненнями. І неодмінно з запашним і ароматним чаєм.

7


Приємного вам чаювання!


Гарбузові оладки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Вова
Я люблю їсти особливо в ночі
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com