Відкрити категорії

Гарбузові оладки


Гарбузові оладки


Надаю вашій увазі рецепт смачних ніжних оладок з гарбуза. Я взяв гарбуз сорту "лікарський", так як він більш смачний і більш яскравий ніж всі його побратими, але можна використати будь-який сорт для приготування цієї нехитрої, смачної і найголовніше дуже корисної страви.

Інгредієнти:
гарбуз - 300 г;
куряче яйце - 1 штука;
манна крупа - 1 столова ложка;
борошно пшеничне - 4 столові ложки;
цукровий пісок - 2 чайні ложки.;
сіль - 0,5 чайної ложки;
масло рослинне (для смаження) - 4 столові ложки.

Приготування гарбузових оладок.


Для початку беремо гарбуз і очищаємо його від шкірки і насіння.

11


Після беремо шматочок гарбуза з примірною вагою в 300 г.

22

Рекламний блок
Подрібнюємо цей шматочок на тертці або кухонному комбайні (хто як звик).

33


Після підготовлення сировини додаємо всі інші інгредієнти, зазначені на початку рецепта або на фотографії знизу.

44


Перемішуємо всі ці складові разом до сметаноподібної консистенції. Якщо ж консистенція отриманої маси буде густою, можна розбавити її невеликою кількістю звичайного молока з магазину (жирність можете визначити самі, як вам більше всього подобається).

55


Викладаємо ложкою на підготовлену (в сенсі розігріту і змащену олією) сковороду. Ну і, відповідно, обсмажуємо наші оладки з двох боків до утворення золотистого кольору.

66


Подавати це чудове, красиве і найголовніше-корисне блюдо до столу можна як зі сметаною, так з медом чи іншими улюбленими вами доповненнями. І неодмінно з запашним і ароматним чаєм.

77


Приємного вам чаювання!

Рекламний блок
Гарбузові оладки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com