Відкрити категорії

Грибні відбивні


Грибні відбивні


Ніколи не думала, що з грибочків можна зробити відбивні, причому за смаком вони будуть дуже сильно нагадувати курячі. Але, виявляється, можна, і мій сьогоднішній рецепт тому підтвердження.

Рецепт я дізналася випадково. Гуляла по ринку і натрапила на плоскі гриби гливи. Вони трохи твердіші, ніж печериці, але при цьому дуже добре зберігають свою структуру. А продавець, яка їх продала, як раз поділилася цим рецептом

Рецепт виправдав мої очікування. Діти і чоловік не зрозуміли з чого вони зроблені, поки я їм не підсунула ті, в які поклала грибну приправу. Трохи схитрувала. Просто зробила кілька відбивних на класичний зразок, а в деякі додала грибну приправу для посилення смаку.

Інгредієнти:
гриби ( гливи) – 500 г;
яйця – 3 шт.;
борошно – 3-4 ст. л.;
сіль, чорний перець;
грибна приправа;
майонез – 2 ст. л.;
рослинна олія.

Рекламний блок

Приготування грибних відбивних.


Гриби гливи мають пелюстки і пучком ростуть. Тому перш, ніж приступати до приготування відбивних, гриби потрібно розділити на пластини. Вони і будуть основою.

11


Грибні пелюстки викладаємо на харчову плівку гладкою стороною вниз. Накриваємо зверху і злегка відбиваємо молоточком, щоб пелюсточки стали м'якими.

22


Потім готуємо кляр з яйця і борошна. Солимо його і перчимо за смаком. Додаємо трохи грибної приправи, якщо хочете підкреслити більш грибний смак і трохи майонезу.

33


Кожну пелюстку занурюємо в кляр і смажимо на олії з двох боків до золотистої скоринки, характерною для будь-яких відбивних.

44


Перед подачею даємо їм охолонути.

55


Відбивні дуже добре поєднуються з різними гарнірами і картоплею. Так само їх можна подавати з різними соусами. Приємного смаку!

Рекламний блок
Грибні відбивні


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com