Відкрити категорії

Груші картопляні (пісні)


Груші картопляні (пісні)


Інгредієнти:
картопля - 5-6 середніх бульб
цибуля - 1 шт
морква - 2 шт середніх
капуста - 200 гр
томатний сік - 50-70 мл.
рослинна олія для смаження, сіль, перець
лаврові листочки 6 шт
сухарі з білого хліба дуже дрібні, розтерти прямо в пил.

Приготування:
Картоплю почистити, відварити разом з 1 морквиною, воду злити. Робимо пюрешку. Солимо, додаємо пару ложок рослинного масла без запаху. Залишаємо остигати хвилин на 10.

За цей час робимо капустку. Обсмажити цибулю, потім додати другу моркву (на тертці), потім капустку обсмажуємо добре, додаємо томат, солимо, перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності.

Рекламний блок

Тепер формуємо фрукти)

Груші картопляні (пісні)



Робимо коржі, всередину кладемо капустки і мокрими руками формуємо спочатку кульки, потім ось такі заготовочкі для груш.

Груші картопляні (пісні)



Як всі заготовки готові, беремо в руки грушку, тримаємо над посудом з сухарями, а іншою рукою обсипаємо, і продовжуємо формувати вже форму груші (Можна сухарі замінити на манку). Обсипаємо добре з усіх боків.

Укладаємо на деко застелений пергаментом і на хвилин 5 в розігріту до 200 градусів духовку.

Дістали, прикріпили лаврові листочки і на тарілочку)

Груші картопляні (пісні)
Рекламний блок
Груші картопляні (пісні)


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com