Зимовий вітамінний салат
Інгредієнти:
Морква - 2 шт.,
Буряк - 3 шт.,
Яблуко - 1 шт.,
Картопля - 3 шт.
Цибуля - 2 шт.,
Огірки солоні - 2 шт.,
Яйце - 3 шт.,
Майонез.
Спосіб приготування:
Відварити в досить підсоленій воді до готовності картоплю і окремо моркву. Буряк краще запектидо готовності в духовці. Всі овочі очистити від шкірки. Укладати овочі шарами, натираючи на крупну тертку і перемазуючи майонезом. Спочатку картопля - на саме дно блюда.
Зверху картоплі огірки
і цибулю (нарізати).
Поверх шар буряків, якщо вони солодкі і смачні, то весь салат буде смачним. А якщо приготовлений буряк не смачний, то не варто і переводити продукти.
Поверх подрібнених буряків терта морква
і яблучка.
Завершимо тертими яйцями. Салат смачно споживати як гарнір до м'яса.
Смачного!
