Відкрити категорії
Шашлики зі свинини в пивному маринаді

Шашлики зі свинини в пивному маринаді


Інгредієнти:
Свинина - 1 кг
Темне пиво - 250-300 мл
Майонез (жирний) - 150г
Часник - 4 зубчики
Біла гірчиця (насіння) - 1 ч. л.
Паприка - 1/2 ч. л.
Перець чилі - 1/8 ч. л.
Базилік - 1 ч. л.
Сіль, рослинне масло для змазування решітки.

- Переглянути -
Переглядів: 4467   |  Коментарів 0
Пікантний шашлик на грилі

Пікантний шашлик на грилі


Інгредієнти:
На 500 г. свинини для шашлику (Філейний край або ошийок)
паприка - 2 ч.л.
мелене насіння коріандру - 1 ч.л.
мелене насіння кмину - 1,5 ч.л.
сухий базілілік - 1 ч.л.
молотоий імбир - 1/4 ч.л.
мелена кориця - велика щіпка
червоний перець - велика щіпка
мелений мускатний горіх - велика щіпка
дрібно покришений лавровий лист - 1 середній
рослинна олія (в ідеалі оливкова) - 2 ст.л.
сіль, чорний мелений перець за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 3207   |  Коментарів 0
Пастрома з курячої грудки

Пастрома з курячої грудки


Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 шт (цільні грудки, НЕ половинки, вага близько 1кг обидві)
Вино червоне сухе - 1,5 склянки
Гірчиця в зернах - 2 столові ложки
Лавровий лист - 3-4 штуки
Часник - 6 зубчиків
Перець горошком - 1 чайна ложка з гіркою
Мед (рідкий) - 2 столові ложки
Паприка - 1 столова ложка
Розмарин сухий - 0,5 чайної ложки
сіль велика - 1,5 столові ложки

- Переглянути -
Переглядів: 7086   |  Коментарів 2
Курча качіаторе в духовці

Курча качіаторе в духовці


Інгредієнти:
4 великих шматка курчати на кістки (ніжки, грудки або четвертинки курчати) ~ 1.2-1.5кг
Цибуля - 1 велика цибулина або 2 маленьких
Часник - 2-3 зубчики
Помідори у власному соку - 400г
Біле сухе вино - 125мл (12 склянки)
Оливкова олія - ​​3-4 столові ложки
Сіль
Мелений чорний перець

- Переглянути -
Переглядів: 38390   |  Коментарів 0
Теляча вирізка в червоному вині та прянощах

Теляча вирізка в червоному вині та прянощах


Інгредієнти:
Теляча вирізка - 600г (можна використовувати яловичу)
Вино червоне сухе - 400 мл
Розмарин - 12 чайної ложки
Орегано - 12 чайної ложки
Базилік - 12 чайної ложки
Паприка мелена - 1 чайна ложка
Кориця мелена - 13 чайної ложки (або 1 невелика паличка)
Гвоздика - 6-7 бутонів
Часник - 4 зубчики
Вустерширський соус - 2 чайні ложки (можна замінити 4-6 краплями бальзамічного оцту і чайною ложкою тайського рибного соусу, або тільки бальзамічним оцтом)
Сіль морська - 1 столова ложка
Оливкова олія, морська сіль і фольга

- Переглянути -
Переглядів: 6420   |  Коментарів 0
1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Контакти: wagcooking@gmail.com