Інгредієнти:
Свинячий фарш 800 г
Перець чорний мелений 0.3 ч. л.
Сіль 1.5 ч. л.
Зіра (Кумін) суха 0.3 ч. л.
Чебрець (Чебрець) сухий 1 ч. л.
Коріандр сухий 0.3 ч. л.
Мускатний горіх мелений 0.3 ч. л.
Часник 2 зубчика
Яйця курячі 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Томати сушені з орегано 20 гр.
Інгредієнти:
Тісто дріжджове 600 г
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.
Сіль 2 щіпки
Кріп свіжий 1 пучок
Млинці 4 шт.
Яйця курячі 4 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Гриби шампіньйони 100 г
Рис довгозернистий 300 г
Куряче філе 300 г.
Інгредієнти:
Яловичина м'якоть 500 г
Перець духмяний 10 шт.
Сіль 0.25 ч. л.
Соус:
Сметана 150 г
Сир твердий 100 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Борошно пшеничне 1 ст. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Сіль 0.25 ч. л.
Олія соняшникова рафінована 20 мл.
Інгредієнти:
Свинячий фарш 600 г
Морква 1 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Капуста білокачанна 0.5 шт.
Рис круглозерністий 60 г
Яйця курячі 2 шт.
Перець чорний мелений 2 щіпки
Сіль 2 щіпки
Олія соняшникова рафінована 6 ст. л.
Соус
Сік томатний 400 мл
Сметана 4 ст. л.
Перець чорний мелений 2 щіпка
Сіль 2 щіпки.
Інгредієнти:
Тісто листкове 500 г
Пармська шинка 200 г
Яйця курячі 1 шт.