Відкрити категорії
Телятина медова

Телятина медова


Інгредієнти:
Телятина 500 гр
Цибуля 1 шт.
Часник 3 зубчики
Мед 2 ст. л
Вода або овочевий бульйон 500 мл
Оливкова (соняшникова) олія, сіль, перець, імбир, 2 гілочки чебреця.

- Переглянути -
Переглядів: 2968   |  Коментарів 0
Запіканка в п'ять шарів

Запіканка в п'ять шарів


Інгредієнти:
фарш 500 гр
макарони відварені 200 гр
овочі тушковані (морква, цибуля, перець,помидори, зелень)
кетчуп або томатна паста 2 ст.л.
яйця 4 шт.
сметана 100 гр.
сир 150 гр.
сіль та перець.

- Переглянути -
Переглядів: 4633   |  Коментарів 0
Картопля з куркою під шубкою

Картопля з куркою під шубкою


Інгредієнти:
картопля - 1,5 кг
куряче філе - 1 кг,
печериці свіжі - 0,5 кг,
ананаси консервовані, шматочками - 1 банка (580мл),
маслини чорні б / кісточки - 1 банка (425гр),
цибуля ріпчаста - 2 шт. (середнього розміру),
сир твердий (будь на ваш смак) - 500гр,
майонез - 100гр,
росл. масло,
сіль, перець за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 19629   |  Коментарів 0
Смачна запіканка

Смачна запіканка


Інгредієнти:
• 4 великих картоплі (8 середніх),
• 2 філе курячої грудинки,
• 700 гр. печериць заморожених (можна будь-які гриби, також і свіжі),
• 2 великі цибулини,
• майонез (грам 150-200),
• сметана (грам 100),
• олія соняшникова,
• твердий сир (грам 150-200),
• 2 ст. л. молока або вершків,
• сіль,
• чорний мелений перець,
• 2 зубчики часнику,
• карі,
• мускатний горіх,
• приправа для курки,
• приправа для картоплі.

- Переглянути -
Переглядів: 28807   |  Коментарів 0
М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки


Інгредієнти:
2 курячих філе
5-6 картоплин середньої величини
баночка печериць
2 цибулини
сир
майонез.

- Переглянути -
Переглядів: 11623   |  Коментарів 0
1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 62
Контакти: wagcooking@gmail.com