Відкрити категорії

М'ясний рулет з макаронами




Інгредієнти:
Курячий фарш - 500 гр.,
Макарони довгі - 100 гр.,
Масло вершкове - 50 гр.,
Вершки 20% - 1 ст.л.,
Крупа манна - 2 ст.л.,
Яйце куряче - 1 шт.,
Крохмаль картопляний - 1 ст.л.,
Куркума - 1 ч.л.,
Сіль та перець за смаком,
Сир твердих сортів - за бажанням.

Спосіб приготування:
Блендером змішайте фарш з вершковим маслом, яйцем і часником до однорідної пластичної маси.

Якщо фарш готуєте самі за допомогою м'ясорубки, то спочатку потрібно прокрутити тільки м'ясо. Потім прокрутити отриманий фарш з маслом і часником. Яйце можна буде додавати вручну.

М'ясний рулет з макаронами



Отриману масу посолити, поперчити, додати манну крупу, крохмаль та вершки (можна молоко).

Добре перемішати і поставити в холодильник на 30-40 хв.



У киплячій підсоленій воді (приблизно 1ч.л. солі) зварити пучок макаронів. Готові макарони повинні бути злегка недовареними, тобто не зовсім м'якими. Макарони відкинути на друшляк, видалити всю воду. Гарячі макарони посипати куркумою і перемішати.



Розстелити харчову плівку і посередині викласти стовпчиком макарони. Загорнути макарони в плівку якомога щільніше і помістити в холодильник на 20 хв.



Зелень дрібно нарізати.

Розстелити фольгу і викласти рівномірним шаром фарш у вигляді прямокутника.



Посипати зеленню. Макарони розгорнути і акуратно перекласти на край фаршу.



Піднімаючи край фольги, обернути фаршем макарони, відокремлюючи фарш від фольги, змоченими в холодній воді руками.

Потім добре загорнути рулет у фольгу і запечатати край.



Запікати в розігрітій духовці при 190 градусах протягом 35-40 хв. Якщо фарш свино-яловичий, час запікання збільшити до 50-60 хв.

Якщо хочете отримати золотисту скоринку, то розгорніть рулет, посипте тертим сиром і поставте в духовку ще на 5 хв.



Готовий рулет остудити, звільнити від фольги і нарізувати.

Смачного!


М'ясний рулет з макаронами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com