Відбивні з курячого філе
Інгредієнти:
Куряче філе - 700 грам,
Сир твердий - 130 грам,
Листя шавлії - 6-8 штук,
Часник - 2 зубчики,
Сіль - за смаком,
Перець - за смаком,
Консервовані помідори - 800 грам,
Біле вино - 100 мілілітрів.
Спосіб приготування:
Куряче філе помити, обсушити, нарізати на тонкі пластини. Кожен шматочок обережно відбити.
Сир натерти на крупній тертці.
Листя шавлії помити і обсушити.
Шматочки філе посолити з двох сторін, покласти шавлію і сир.
Курячі відбивні згорнути рулетиком та закріпити за допомогою зубочистки .
Часник порізати.
У розігріту на сковороді олію, кинути часник і смажити 2 хвилини для аромату.
Обсмажити відбивні з двох сторін по 5 хвилин.
Помідори подрібнити блендером.
Зі сковорідки прибрати часник, додати вино і томати. Потушити відбивні ще 15-20 хвилин.
Смачного!