Відкрити категорії

Сирно-м'ясний хлібець




Інгредієнти:
600 гр. - бекон копчений
1шт. - куряча грудка
200 гр. шинка
3шт. яйце куряче
150 гр. сир російський 50%
200 гр. сметана 15%
110 гр. борошно пшеничне в/г
20 гр. паприка мелена
перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:
З грудки зняти м'ясо і нарізати невеликими шматочками і злегка відбити. Посолити і поперчити.



Сир натерти на дрібній терці.



Бекон нарізати тоненькими смужками близько 3 мм (краще використовувати магазинну нарізку).




Шинку нарізати смужками приблизно такими ж по ширині як і курку.

Яйця збити з сіллю.



Ємність для запікання вистелити фольгою.
Укласти смужки бекону трошки внахлест.



Шматки курки запанірувати в борошні, вмочити в яйце і рясно запанірувати в сирі.

Викласти рівним шаром по середині бекону (края смужок бекону повинні залишитися вільними, щоб накрити начинку).



Далі покласти шматочки шинки.



Продовжуємо чергувати шари з філе і шинки. Останній шар повинен бути з курки.

Цей шар поливаємо сметаною і посипаємо паприкою. Закрити кінцями бекону і прикрити фольгою.



Запекти в духовці при 180 градусах протягом 1 години. В кінці приготування відкрити для утворення рум'яної скоринки.



Готову страву охолодити і поставити на 12 годин (на ніч у холодильник під прес (1,5-2кг).



Перед подачею звільнити хлібець від фольги і нарізати порційними шматками.Смачного!


Сирно-м'ясний хлібець


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com