Свинячі котлети з капустою
Інгредієнти:
500г жирної свинини,
2 яйця,
1 шматок батона,
1/2 невеликого качана капусти,
2-3 гілочки кропу,
2ст.л. сметани або майонезу,
олія,
сіль, перець.
Спосіб приготування:
З м'яса приготувати фарш. З хліба зрізати кірки і розкришити м'якоть.
Капусту і кріп дрібно порубати ножем. Змішати фарш з хлібним м'якишем, додати капусту, яйця, кріп. Посолити і поперчити.
Сформувати досить великі котлети . Трошки обсмажити на рослинній олії з обох боків до злегка золотистої скоринки на сильному вогні.
Скласти котлети в каструлю. В склянці води розмішати сметану або майонез, трохи посолити. Залити цією сумішшю котлети, довести до кипіння і тушкувати на маленькому вогні близько 30 хвилин.
Смачного!