Відкрити категорії

Свинячий шніцель


Свинячий шніцель


Інгредієнти:
1,5 кг свинячої вирізки,
2-3 яйця,
2 склянки борошна,
сіль,
мелений чорний перець,
соняшникова або оливкова олія.

Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти. М'ясо промити під холодною проточною водою і нарізати на шматки.

Свинячий шніцель



Розбити яйця в чашу, додати дрібку солі, щіпку меленого чорного перцю і змішати.

Свинячий шніцель

Рекламний блок

Кожен шматок м'яса посолити і відбити молотком.

Свинячий шніцель



Поставити сковороду на середній вогонь і додати 2 ст.л масла. Поки сковорода розігрівається, всипати борошно в глибоку і широку тарілку, взяти один шматок м'яса і обкачати в борошні.

Свинячий шніцель



Обваляти з усіх боків рівномірно.

Свинячий шніцель



Занурити відбивну в яйце.

Свинячий шніцель



Переверніть на іншу сторону, і знову переконайтеся, що відбивна покрита рівномірно.

Свинячий шніцель



Покласти відбивні на сковороду і смажити протягом 3 - 4 хв. з кожної сторони до готовності (збільшити час приготування, якщо шматки свинини товсті).

Свинячий шніцель



Повторіть процедуру зі всіма відбивними.
Смачного!

Рекламний блок
Свинячий шніцель


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com