Відкрити категорії

Курка в вині




Інгредієнти:

Курка середніх розмірів.

Для маринаду:
- 3 червоних цибулини
- 1 чайна ложка чорного перцю горошком
- пучок петрушки
- 2 гілочки розмарину
– 2 зубчики часнику
- 100 мл білого вина
- 6 ст. л. оливкової олії.

Спосіб приготування:
Перець підсмажити без олії на сковороді і помолоти його.



Розмарин, петрушку, очищений часник, мелений перець, вино та оливу поміщаємо в ємність від блендера і роздрібнюємо.




Солимо й перчимо. У підсумку отримуємо ось таку масу:



Цим маринадом змащуємо нашу курку, теж, попередньо посолену.






Очищаємо цибулю й нарізаємо її півкільцями.



До курки піде маленька (молода картопля). Її помиємо, посушимо і посолимо. Те, що стекло з курки додаємо до картоплі.



Відправляємо курку і картоплю з маринадом в рукав для запікання.



Рукав зав'язаний з двох сторін. Зверху зроблена одна дірочка. Випікати в самому низу при 200 градусах 1 годину.



Смачного!


Курка в вині


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com