Відкрити категорії

М'ясні рулети з грибами


М'ясні рулети з грибами


Інгредієнти:
Свиняча корейка-1 кг.
Гриби-250-300 г.
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Сир-100 р.
Зелень-пучок.
Часник-1 зубок.
Спеції за смаком.

Спосіб приготування:
Для початку м'ясо промиємо й обсушим. Потім робимо уздовж шматка м'яса глибокий розріз до половини товщини. Після чого робимо надрізи вліво і вправо, також поглядаємо, щоб не розірвати м'ясо. Товщина стінок повинна залишитися 7-8 мм. Потім, як відкриваємо книгу, також зробимо з м'ясом. Ось тепер загортаємо м'ясо харчовою плівкою або пакетом, що потім добре відбиваємо. загортаємо м'ясо для того, щоб при відбиванні, не прорізати його наскрізь. Не подумайте, що після цього Ви не стягнете плівку з м'яса, якщо тільки Ви не будете бити з величезною силою і отримаєте м'ясну кашу, то, напевно, її не знімете. Потім акуратно з відбитого м'яса знімаємо пакет (плівку) і обмазуємо м'ясо сіллю, перцем і розмеленим часником.

Рекламний блок

М'ясні рулети з грибами



Для начинки добре підійдуть грибочки. Обсмажуємо їх з нарізаною цибулею і залишаємо остигати. Коли начинка охолоне, натріть в неї сир і дрібно порубану зелень.

М'ясні рулети з грибами



Викладаємо на м'ясо начинку, яка складається з грибів, після чого звертаємо в рулет. Щоб рулет вийшов гарним, стежте, як Ви викладаєте грибочки. Потрібно, щоб м'ясо строго покривало їх з усіх боків.

М'ясні рулети з грибами



Як ми знаємо, щоб рулет не розвалився, обв'язуємо його ниткою і кладемо в пакет для запікання.

М'ясні рулети з грибами



Рулет запікається десь півтори години. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Після чого знімаємо пакет і ставимо м'ясо підрум ’ янитися ще на 20-30 хвилин

М'ясні рулети з грибами



Смачного!

Рекламний блок
М'ясні рулети з грибами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com