Поросята в капусті



Поросята в капусті


Інгредієнти:
Філе свинки,
оливки,
морква,
перець солодкий,
зелень,
кореандр, орегано, розмарин, паприка, базилік,
сіль, перець.

Спосіб приготування:
М'ясо порізати, відбити скибочки, натерти спеціями, посолити.

Поросята в капусті



Качан капусти кинути в каструлю і поставити на плиту, довести до кондиції, щоб листя були м'якими і не рвалися, у кореня листа вирізати після качанчик.

Порізати соломкою моркву, перець, петрушку, кріп дрібно порубати.

Поросята в капусті



На м'ясо викласти овочі, покласти маслини, зелень..

Поросята в капусті



..і загорнути рулетиком.

Поросята в капусті



Потім завернути в капустяний лист, і вийшли ось такі поросята.

Поросята в капусті



Сковороду попередньо підігріти, розтопити вершкове масло, викласти поросят і змастити майонезом.

Поросята в капусті



Поставити в духовку 200 градусів на 30 хвилин, тривалість перебування буде залежати, наскільки ви любите запечені овочі).

Поросята в капусті



Смачного!

PS: Можливі варіанти як з іншим набором спецій, так і овочами.


Поросята в капусті


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок