Відкрити категорії

Поросята в капусті




Інгредієнти:
Філе свинки,
оливки,
морква,
перець солодкий,
зелень,
кореандр, орегано, розмарин, паприка, базилік,
сіль, перець.

Спосіб приготування:
М'ясо порізати, відбити скибочки, натерти спеціями, посолити.



Качан капусти кинути в каструлю і поставити на плиту, довести до кондиції, щоб листя були м'якими і не рвалися, у кореня листа вирізати після качанчик.

Порізати соломкою моркву, перець, петрушку, кріп дрібно порубати.



На м'ясо викласти овочі, покласти маслини, зелень..



..і загорнути рулетиком.



Потім завернути в капустяний лист, і вийшли ось такі поросята.



Сковороду попередньо підігріти, розтопити вершкове масло, викласти поросят і змастити майонезом.



Поставити в духовку 200 градусів на 30 хвилин, тривалість перебування буде залежати, наскільки ви любите запечені овочі).



Смачного!

PS: Можливі варіанти як з іншим набором спецій, так і овочами.


Поросята в капусті
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com