Відкрити категорії

Запечена свинина з гірчичною скоринкою


Запечена свинина з гірчичною скоринкою


Інгредієнти:
Свиняча відбивна на ребрі (корейка) 1500 г
Базилік зелений свіжий пучок
Петрушка свіжа пучок
Часник 2 зубчика
Гірчиця 2 ст. л.
Гірчиця в насінні 1 г
Гірчиця в насінні чорна 1 г
Коріандр сухий 3 ч. л.
Сушені томати з орегано 2 г
Олія оливкова 100 мл
Сіль 4 ч. л.
Перець чорний мелений 1 г

Спосіб приготування:
Для приготування страви нам знадобиться свинина з реберної частиною, свіжі петрушка і зелений базилік, гірчиця, насіння гірчиці білої і чорної, сушені томати з орегано (готова суміш прянощів), насіння коріандру, часник, оливкова олія, сіль, чорний мелений перець.

Змішуємо сухі спеції: сушені томати з орегано, зерна чорної та білої гірчиці, коріандр, сіль, перець чорний мелений. Перемішуємо.

Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Рекламний блок

Додаємо подрібнений часник, гірчиці, вливаємо оливкову олію.

Запечена свинина з гірчичною скоринкою



Додаємо нарізану петрушку та базилік. Перемішуємо нашу пряну суміш.

Запечена свинина з гірчичною скоринкою



У м'ясі робимо неглибокі проколи гострим тонким ножем, викладаємо його в яку-небудь форму і повністю обмазуємо маринадом, з усіх боків, як би втираючи в м'ясо. Накриваємо і ставимо в холодильник приблизно на годину, періодично перевертати і втираючи маринад.

Запечена свинина з гірчичною скоринкою



Далі загортаємо його у фольгу, а краще викладаємо в рукав для запікання і запікаємо близько 50 хвилин при 170-180 ºC. За 10 хвилин до готовності можна розрізати рукав або зняти фольгу, щоб на м'ясі утворилася смажена скоринка.

Запечена свинина з гірчичною скоринкою



Подаємо відразу ж після приготування, нарізаючи на порційні шматки, орієнтуючись по ребрах.

Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zapechjonnaya-svinaya-vyrezka-s-gorchichnojj-korochkojj

Рекламний блок
Запечена свинина з гірчичною скоринкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com