Відкрити категорії

Буженина




Інгредієнти:
Свинина м'якоть 1,2 кг
Гірциця суха в зернах 10 г
Часник 4 зубчика
Лавровий лист 6 шт.
Перець чорний мелений - щіпка
Перець червоний мелений - щіпка
Паприка солодка мелена 1 ч. л.
Сіль щіпка.

Спосіб приготування:
Щоб приготувати буженину візьміть: шматок філейної частини свинини (так зване «яблучко»), часник, чорний і червоний мелений перець, лавровий лист, паприку, сухі зернятка гірчиці для прикраси, сіль. Також знадобиться фольга.


Часник почистити і нарізати крупною соломкою.

Буженина



М'ясо промити і обсушити паперовими серветками. Ножем зробити надрізи в філе і вкласти в них часник.



М'ясо натерти сіллю, паприкою і перцем.



Скласти фольгу в 2 шари (навхрест) глянсовою стороною догори. У центр покласти м'ясо.

Верхівку посипати зернами гірчиці, м'ясо обкласти лавровим листом.



М'ясо загорнути у фольгу, але не щільно. Перекласти в вогнетривку ємність і налити в неї невелику кількість води. У такому вигляді запікати 2 години при температурі 180 °С. Уважно слідкуйте за тим, щоб вода не випаровувалася повністю.



Запечене м'ясо перекласти на чистий аркуш фольги, загорнути і охолодити.



М'ясо нарізати тонкими шматочками і подавати до столу.



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/buzhenina

Буженина


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com