Відкрити категорії

Запечене індиче стегно




Інгредієнти:
Індиче стегно 1300 г
Часник 4 зубчика
Гірчиця французька (із зернятками) 5 ст. л.
Перець чорний мелений - щіпка
Сіль - щіпка.

Спосіб приготування:
Для запікання індички знадобиться часник, гірчиця, сіль і перець.

3-4 зубчики часнику, очистити і нарізати брусками.

Індиче стегно добре промити, видалити шкіру, обсушити, а потім рясно натерти сіллю й чорним меленим перцем з двох сторін.


Запечене індиче стегно



Зробити в м'ясі ножем надрізи і начинити їх часником.



Натерти індиче стегно гірчицею з двох сторін і поставити маринуватися в холодильник не менш ніж на 2 години.



Загорнути стегно у фольгу.



Влити на деко 1 склянку холодної води і викласти в нього загорнуте у фольгу м'ясо.

Випікати при температурі 200 °С 90 хвилин, потім фольгу розкрити і включити гриль на 3-4 хвилини, щоб отримати засмажену скориночку.



Готове індиче стегно можна подавати як гарячим і холодним.



Смачного!

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/zapechennoe-indjushinoe-bedro

Запечене індиче стегно


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com