Відкрити категорії

Позитивні ліниві голубці




Інгредієнти:
Свинячий фарш 600 г
Морква 1 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Капуста білокачанна 0.5 шт.
Рис круглозерністий 60 г
Яйця курячі 2 шт.
Перець чорний мелений 2 щіпки
Сіль 2 щіпки
Олія соняшникова рафінована 6 ст. л.

Соус
Сік томатний 400 мл
Сметана 4 ст. л.
Перець чорний мелений 2 щіпка
Сіль 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Для приготування ледачих голубців візьмемо свинячий фарш, цибулю, моркву, капусту, яйця, рис, томатний сік, сметану і спеції.

Цибулю і моркву очистити, моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібними кубиками.

Розігріти в сковороді 2-3 столові ложки рослинної олії і обсмажити цибулю з морквою до золотисто-рум'яного кольору.

Позитивні ліниві голубці



3-4 столові ложки рису добре промити, залити водою і відварити до готовності. Потім злити воду і ще раз промити під холодною водою, щоб зупинити процес розварювання.



Капусту нарізати соломкою, а потім на невеликі квадратики (повинно вийти 3-4 середніх жмені капусти).



Додати до фаршу, зажарку, відварений рис, капусту, 2 яйця, чорний мелений перець і сіль.

Добре все перемішати в однорідну масу.



У сковороді розігріти 3-4 столові ложки рослинної олії, сформувати з отриманого фаршу котлети і обсмажити з двох боків до рум'яного кольору (смажити до готовності не треба).



Викласти обсмажені ліниві голубці в глибоку форму, можна в 2 шари.



Приготувати соус: з'єднати 2 склянки томатного соку і 4-5 столових ложок сметани, додати за смаком сіль і чорний перець.



Залити соусом ліниві голубці.



Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці 45-55 хвилин. Подавати ліниві голубці гарячими.

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/lenivye-golubtsy

Позитивні ліниві голубці
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com