Відкрити категорії

Шашлик в гранатовому соку




Інгредієнти:
На 2, 5 кг. свинячої шийки беремо -
1-2 лайма
1 л пляшку гранатового соку (сік беремо тільки в склі!)
2-3 цибулини;
сіль і перець, спеції типу хмелі-сунелі, кілька зерен коріандру
1-2 пучка кінзи обов'язково - вона дає неповторний аромат!
2 ст л росленного масла

Приготування.
Ріжемо м'ясо на шматочки потрібного розміру, солимо і перчимо, додаємо хмелі-сунелі.
Ще маленький нюанс - кілька зерен коріандру розчавити кухонним молоточком і додати в м'ясо.
Лайм ріжемо часточками і додаємо у м'ясо. Тепер гарненько все перемішуємо.

Залишилося зовсім небагато - подрібнити цибулю і кинзу в блендері! Цибулю подрібнюємо у блендері, додаємо у м'ясо і перемішуємо. Кинзу подрібнюємо у блендері і додаємо у м'ясо.

Ще раз все добре перемішуємо ...

Тепер додаємо гранатовий сік 1,5 стакана і знову перемішуємо. Ще додаємо сік приблизно до 3 склянок. В кінці додаємо 2 ст ложки рослин. масла. Готово!
Перекладаємо в емальований посуд і залишаємо маринуватися як мінімум на 4-5 годин. (Можна залишити і надовше, до двох діб.)

А якщо вам потрібно замаринувати м'ясо пошвидше - використовуйте маринатор 9 хвилин! Маринування шашлику займе всього лише 45 хвилин.
Але краще звичайно його потримати подовше в природних умовах маринування.

Ну ось шашличок вже приготувався. Смак дуже ніжний, пряний і неймовірно смачний!

Дуже добре впишеться на новорічному столі.

Приготуйте, не пошкодуєте!


Шашлик в гранатовому соку
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com