Відкрити категорії

Пальчики із свинини




Інгредієнти:
Свинина м'якоть 400 г
Сало свіже 150 г
Часник 8 зубчиків
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Сіль 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 ч. л.
Кріп свіжий пучок
Петрушка свіжа пучок
Олія соняшникова рафінована 150 мл.

Спосіб приготування:
Для приготування рулетиків нам знадобиться м'якоть свинини, свіже сало, часник, ріпчаста цибуля, сіль, чорний мелений перець, зелень кропу і петрушки, соняшникова рафінована олія, зубочистки.

М'якоть свинини нарізаємо на пластини, відбиваємо їх до найтоншого стану. Це зручно робити, накривши м'ясо при відбиванні харчовою плівкою. Посипаємо кожен шматочок чорним меленим перцем. Не солимо!


Пальчики із свинини



З сала знімаємо шкірку, нарізаємо його кубиками - так дрібно, як тільки зможемо!



Ріпчасту цибулю і часник чистимо, також нарізаємо дуже дрібними кубиками. Додаємо до цибулі.

Подрібнюємо зелень петрушки і кропу, додаємо до сала з часником і цибулею, також додаємо сіль. Ретельно перемішуємо - начинка готова!

На кожен шматочок відбитого м'яса викладаємо по 2 ч. л. начинки.



Загортаємо рулетиками, скріплюючи їх зубочистками.



Обсмажуємо «пальчики» на сильно розігрітій сковороді в соняшниковій рафінованій олії з усіх боків до отримання золотистої скоринки. Довго смажити не потрібно!



Викладаємо обсмажені «пальчики» у форму для запікання. Поливаємо їх маслом, в якому вони обсмажувалися. Ставимо в розігріту до 180 ° C духовку, накривши форму фольгою, запікати приблизно 25-30 хвилин.



Подаємо «пальчики» гарячими, вийнявши зубочистки, з картопляним пюре, полив отриманим при запіканні соком!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/palchiki-iz-svininy-s-salom-chesnokom-i-zelenyu

Пальчики із свинини


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com