Ліниві голубці
Інгредієнти:
Фарш свинини 0.5 або 0.7 кг
2 цибулини
рис
1 яйце
квашеної капусти близько 1 кг
червоної паприки солодкої
приправи
зелень
рослинна олія.
Спосіб приготування:
У фарш додати яйце, спеції улюблені, зелень, 1 цибулину дрібно порізану, промитий рис.
Поки залишимо фарш в сторону.
У каструлю наливаємо трохи олії і підсмажуємо цибулю, додаємо червоної паприки 2 ч.л.і швидко перемішуємо, додаємо водички. Не можна довго тримати паприку на вогні, вона швидко потемніє і матиме неприємний смак.
Потім додамо водички і зачекаємо поки закипить.
Викласти шар капусти і на цей шар формуємо м'ясні кульки. Наступний шар знову капуста і додати окропу, як закипіло, зняти пробу на сіль, і за смаком посолити, поперчити.
Додати води стільки, щоб покрило капусту і варити до готовності на повільному вогні, капусту не переваріть, вона повинна трохи хрустіти.
Подавати зі сметаною.
Смачного!