Відкрити категорії

Куряче філе в листковому тісті




Інгредієнти:
Куряче філе - 400 гр
Перець болгарський - 1 шт
Печериці (свіжі або заморожені) - 200 гр.
Цибуля - 1 головка
Вершки 10% - 100 - 150 гр
Соєвий соус - 3-4 ст. л.
Листкове тісто - 2 квадрата (1 упаковка)
Мелений чорний перець.

Спосіб приготування:
Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками і відправляємо на сковороду з рослинною олією для обсмажування.

В цей час дрібно нарізаємо цибулю, шампіньйони і болгарський перець і відправляємо на сковороду до вже обсмаженого курячого філе, трохи зменшуємо вогонь і даємо приблизно 5 хвилин покипіти суміші за рахунок рідини, яка виділиться з овочів.

Слідом заправляємо все це вершками і соєвим соусом, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 5 хвилинок. Суміш не повинна вийти сухою, овочі і мяско повинні бути в вершково-соєвому соусі. Даємо цієї суміші трохи прохолонути.

Поки суміш охолоджується, розкачуємо тісто під розміри нашої форми тільки в одному напрямку, щоб не порушити шари.

Тепер поміщаємо перший квадрат тіста в попередньо змащену маслом або маргарином форму і акуратно викладаємо начинку в центр і розподіляємо її по всьому пласту намагаючись не потрапляти на края.

Потім беремо другий квадрат і також обережно накриваємо ним суміш з тістом і ніби заправляючи його під нижній шар і акуратно закріплюємо, щоб наша смачна начинка не змогла просочитися.

Даємо виробу трохи постояти і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 220* С.
Приємного апетиту!


Куряче філе в листковому тісті
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com