Відкрити категорії

Курячі биточки з сиром


Курячі биточки з сиром


Інгредієнти:

Рекламний блок
Курячий фарш 500 гр.,
2 сирих яйця,
2 плавлених сирка по 100гр.,
1 цибулина,
1 середня морквина,
сіль і перець.

Спосіб приготування:
Цибулину порізати кубиками і обсмажити на олії до м'якості, додати морквину, натерту на крупній тертці, і теж обсмажити до зміни кольору (злегка).

Зажарці дати трохи охолонути і додати до фаршу. Також додати яйця і натерті плавлені сирки (крупно), посолити, поперчити і добре перемішати.

Маса виходить густа (але якщо рідка вийшла, то можна додати 3 ст.л.муки).

Столовою ложкою набирати і викладати на сковорідку, надаючи форму биточків.

Обсмажити з обох боків до золотисто кольору і биточки готові.

Прошу до столу!

Рекламний блок
Курячі биточки з сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com