Відкрити категорії

Куряче філе на сковороді


Куряче філе на сковороді

Інгредієнти:

куряча грудка - 750 г;
солодкий перець - 1 ч. л.;
суміш перців - за смаком;
сіль - за смаком;
рапсова олія для смаження (або топлене масло).

Сьогодні дізнаємось як смачно приготувати куряче філе. Це найпростіший і швидкий спосіб приготувати філе курки. Готуємо м'ясо дуже швидко і неймовірно смачно! Чесно!

Процес приготування смачного курячого філе.

  1. Два курячих філе середнього розміру (ціла грудка разом) нарізати невеликими, злегка продовгуватими шматочками. Найкраще нарізати м'ясо поперек волокон. Нарізаючи філе, видаліть всі прожилки і хрящі. Філе повинно бути дуже тонким, бажано не товще 5-7 мм. М'ясо акуратно відбиваємо молоточком.
    Відбиваємо куряче філе
  2. М'ясо з обох сторін злегка посипте сумішшю спецій. Можна відмовитися від солодкого перцю або замінити його невеликою кількістю орегано. У такому вигляді будемо смажити філе, тобто без панірування. Однак, якщо ви хочете трохи змінити процес приготування, я рекомендую присипати шматочки невеликою кількістю борошна або панірувальними сухарями перед смаженням. Я також рекомендую суміш борошна і панірувальних сухарів.
    Підготуємо куряче філе
  3. Розігрійте сковороду з товстим дном. Налийте в сковороду рапсової олії. Встановіть потужність конфорки трохи нижче середньої і почекайте, поки жир добре нагріється. Викладіть на сковороду відразу кілька шматочків філе, залишаючи між ними невеликі проміжки.

    Однак не набивайте їх занадто багато, щоб вони могли вільно смажитися і підрум'янюватися. Ненадовго обсмажте куряче філе, приблизно по 1 хвилині з кожної сторони. Переверніть їх, коли вони стануть золотистого кольору. Якщо вони занадто швидко смажаться, то уменшіть потужність конфорки. Якщо через хвилину вони все ще будуть блідими, то збільште потужність конфорки.
  4. Як довго вони будуть готуватися, залежить від сковороди, потужності конфорки і товщини нарізного філе. Викладіть обсмажене філе на аркуш паперу для випічки, щоб прибрати зайвий жир. Смачного!
Час приготування: 2 хвилини
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Куряче філе на сковороді - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 171 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 80)
Ключові слова: Страви з м'яса / Страви з птиці / Страви з курятини

Куряче філе на сковороді
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com