Відкрити категорії

Шашлик на паличці з фаршу на сковороді


Шашлик на паличці з фаршу на сковороді

Інгредієнти:

фарш - (яловичина, баранина, свинина і т. д.) - 600 г;
маленька цибуля - 0,5 шт.;
часник - 4 зубчики;
сіль;
коріандр – 1 ч. л.;
олія - 1 ст. л.;
кориця і кмин - 3 ч. л.;
перець і гострий перець - 0,5 ч. л.;
петрушка - жменя;
свіжий імбир - 3 см.

Як приготувати Люля-Кебаб. Це перевірений рецепт ідеальних шашликів з фаршу і суміші східних спецій. Ви без проблем знайдете всі інгредієнти в магазині, а більшість з них - у себе на кухні.

Процес приготування шашликів на паличці (Люля-Кебаб).

  1. Щоб приготувати 6 порцій, тобто 6 великих шампурів, вам знадобиться 600 г м'яса. Можна використовувати тільки один вид м'яса або комбінувати кілька видів. Моя суміш - це 400 г яловичини і 200 г баранини.

    Підготовлене м'ясо подрібнити в м'ясорубці на середній насадці.
    М'ясо перемолоти в м'ясорубці
  2. Також вам знадобляться сушені і свіжі трави.
    Набір спецій для приготування шашликів на паличці
  3. Шматок імбиру очистити і дуже дрібно нарізати. Також очистіть 4 зубчики часнику і пропустіть через прес. Петрушку дрібно нарізати. Також дрібно наріжте цибулю.

    Порада: якщо у вас немає свіжого імбиру, використовуйте 0,5 ч. л. імбирного порошку. Якщо у вас немає свіжого часнику, додайте 1 ч. л. сушеного часнику. Якщо у вас свіжий коріандр, можна відмовитися від петрушки.
    Набір інгредієнтів для приготування шашликів на паличці
  4. Додайте в миску з м'ясним фаршем всі сушені трави і дрібно нарізані свіжі інгредієнти. Місіть все вручну не менше п'яти хвилин, щоб маса була ідеально однорідною.
    Перемісіть м'ясо
  5. Дерев'яні шампури замочити в холодній воді, щоб вони не пригоріли під час запікання чи смаження. Сформуйте з м'ясної маси кулю, а потім її розкачайте. Паличку пропустити через весь центр. Вже на паличці поправте форму.

    Таким чином приготуйте всі шпажки. У мене вийшло 6 штук. Потім зверху їх змастити олією. Для цього вам знадобиться всього 1 ст. л. оливкової олії або олії для смаження. Найкраще це робити змазаними маслом руками і при цьому коригувати форму на паличці.

    Порада: Якщо у вас немає шампурів, ви також можете запекти шашлик на грилі.
    Паличку пропустити через весь фарш
  6. Тепер палички готові до приготування. Їх можна запекти в духовці, приготувати на грилі або смажити на сковороді. Я смажила на сковороді на середній потужності, близько 7-10 хвилин на кожну сторону. Виконайте те ж саме на злегка змащеній маслом сковороді.

    Щоб приготувати в духовці, потрібно попередньо розігріти духовку до 200 градусів (бажано з опцією гриля) і запікати їх приблизно 15-20 хвилин (палички треба перевернути в середині запікання).

    Смачного!
Час приготування: 20 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Країни Близького Сходу
Опис: Шашлик на паличці з фаршу на сковороді - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 172 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 55)
Ключові слова: Страви з м'яса / Страви з яловичини / Страви з баранини / Шашлик

Шашлик на паличці з фаршу на сковороді


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com