Відкрити категорії

Як приготувати соковиту курячу грудку


Як приготувати соковиту курячу грудку

Інгредієнти:

білки - 3 шт.;
приправа суміш перців - за смаком;
куряча грудка - 2 шт.;
сіль - 1 ч. л.;
паприка - 1 ч. л.

Сьогодні рецепт унікальної і дуже соковитої курячої грудки. Весь сенс полягає в маринаді. Він незвичайний, але дуже простий і дуже ефективний - це білковий маринад. Блок дуже добре і швидко розм'якшує волокна.

Процес приготування соковитої курячої грудки.

  1. В глибоку миску вбиваємо 3 білка, 1 чайну ложку солі, за смаком приправу суміш перців і 1 чайну ложку паприки. Все перемішуємо і маринад готовий.
    Готуємо маринад для курячої грудки
  2. В цей маринад опускаємо нашу курячу грудку і даємо постояти півгодини і вже можна готувати.
    В маринад опускаємо курячу грудку
  3. Дістаємо куряче м'ясо з маринаду і обвалюємо його в борошні.
    Курячу грудку обвалюємо в борошні
  4. Грудку обсмажити на олії на середньому вогні під кришкою.
    Курячу грудку обсмажуємо на сковорідці під кришкою
  5. Перевертаємо на іншу сторону і продовжуємо смажити під кришкою.
    Курячу грудку перевертаємо на іншу сторону
  6. Всі знають, що приготувати курячу грудку соковитою дуже важко. Вона майже завжди виходить сухуватою. А ось при білковому маринаді курка виходить дуже соковитою і м'якою. М'ясо навіть не потрібно відбивати, ось настільки добре білок розм'якшує волокна.
    Готова куряча грудка

    Смачного!
Час приготування: 15 хвилин
Час на підготовку: 40 хвилин
Кухня: Українська
Опис: Як приготувати соковиту курячу грудку - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 163 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 31)
Ключові слова: Страви з м'яса / Страви з птиці / Страви з курятини / Другі страви

Як приготувати соковиту курячу грудку


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com