Котлети з фаршу
Інгредієнти:
білий хліб – 300 г;
велика цибулина – 1 шт.;
сира картопля – 1 шт.;
яйця – 1 шт.;
сіль, перець – за смаком.
Вітаю! Сьогодні буде рецепт дуже смачних, соковитих та ароматних котлет. Вони хороші до будь-якого гарніру чи салату. Практично всі господині обожнюють цю м'ясну страву за її практичність та простоту. Ось саме таким дуже простим і дуже практичним рецептом домашніх котлет я і хочу з Вами поділитися.
Процес приготування котлет з фаршу.
І так почнемо. Пропускаємо через м’ясорубку м'ясо свинини.
Хліб вимочуємо у воді. Потім віджимаємо і додаємо його до фаршу.
Фарш солимо і додаємо суміш перців. Вбиваємо одне яйце.
На дрібній терці натираємо одну велику цибулину і одну сиру картоплину. Висипаємо до фаршу. Добре перемішуємо фарш.
Ставимо сковорідку на вогонь. З фаршу формуємо котлети і відправляємо їх на сковорідку. Обсмажуємо до золотої скоринки. Слідкуйте за тим, щоб котлети не пригорали.
Перевертаємо на іншу сторону і також обсмажуємо до золотої скоринки. Смажимо на середньому вогні, краще сковорідку накрити кришкою.
Готові котлети перекладаємо на блюдо. Рекомендую їх спочатку викладати на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Ось так дуже просто готуються такі котлети. Їх можна подавати з будь-яким гарніром: це може бути картопляне пюре, спагеті, тушковані овочі, салати, крупи. Доповнити страву можна різноманітними соусами.
Смачного!
Час на підготовку: 25 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Котлети з фаршу - рецепт приготування з покроковими фото