Відкрити категорії

Бефстроганов


Бефстроганов


Інгредієнти:
750 гр. яловичини (частина філе)
2 ст.л. вершкового масла або маргарину
1 зубчик часнику
1 1/2 ст. яловичого бульйону
2 ст.л. кетчупа
1 ч.л. солі
1 середня цибулина
250 гр. грибів

Рекламний блок
3 ст.л. борошна
1 ст. сметани або простого йогурту.

Спосіб приготування:
1. Нарізати м'ясо поперек волокон на смужки товщиною приблизно 3 мм і довжиною близько 6 см.
2. Розтопити маргарин на сковороді і обсмажувати в ньому яловичину протягом 8-10 хв, час від часу помішуючи до золотистого кольору.
3. Очистити і дрібно порубати часник. Перемішати 2/3 яловичого бульйону з часником, кетчупом і сіллю і додати до м'яса. Довести до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до слабкого кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно поки м'ясо не стане м'яким.
4. Цибулину очистити, порубати, нарізати гриби скибочками і додати до м'яса. Накрити кришкою і тушкувати приблизно 10 хв.
5. Перемішати 1/3 частину бульйону з борошном, потрусивши ці інгредієнти разом в щільно закритій банці або контейнері. Поступово і постійно помішуючи ввести цю суміш в м'ясо. Кип'ятити 1 хв. не припиняючи помішувати, до запустіння, потім зменшити вогонь до слабкого кипіння.
6. Влити сметану, гарненько прогріти, але не доводити до кипіння (інакше сметана може згорнутися!)

Бефстроганов готовий!

Рекламний блок
Бефстроганов


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com