Реберця по-американськи
Інгредієнти:
яловичі реберця - 1 кг.
томатна паста - 2ст. ложки.
оцет (можна винний) - 2 ст. ложки.
коричневий цукор - 1 ст. ложка
гірчиця - 1 ч. ложка.
сіль. перець.
мед - 4 ст. ложки.
картопля - кілька штук.
соєвий соус - 2 ст. ложки.
Спосіб приготування:
Змішайте томатну пасту, оцет, цукор, гірчицю, мед, соєвий соус, сіль і перець.
Обмазані реберця цим маринадом залиште на 2 години в холодильнику.
Деко вистеліть папером для запікання, укладіть ребра. Духовку нагріти до 200 градусів, готуйте 1:00, не довше.
За 40 хвилин до готовності розкидайте по краях половинки картоплі, обмазані
попередньо соняшниковою олією.
Запікати можна і у фользі при температурі 180 - 1:00, а потім ще 2 години, зменшивши нагрів, ребра будуть "танути" у роті.
Смачного!