Відкрити категорії

Мармурове м'ясо з курячого філе


Мармурове м'ясо з курячого філе

Інгредієнти:
філе курячої грудки - 1 кг;
швидкорозчинний желатин - 2 пачки;
сіль - за смаком;
чорний мелений перець - за смаком;
ароматні трави - за смаком;
часник - 4 зубчики.

Мармурове м'ясо - відмінна закуска на святковий стіл, яка заткне за пояс будь-який покупний делікатес і за своїм зовнішнім виглядом, і за ціною, і за смаком, і по корисності. А найголовніше, що готувати його дуже просто і з мінімумом зусиль.

Процес приготування мармурового м’яса.


Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо до нього видавлений через прес часник.

Рецепт мармурового м'яса - Фото 1


Трохи солимо курку і додаємо до неї чорний і червоний мелений перець за смаком, а так само трохи сушених ароматних трав - я додала сушений кріп і петрушку, базилік і орегано. Все ретельно перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися серед шматочків м'яса.

Рецепт мармурового м'яса - Фото 2

Тепер додаємо 20 грам желатину (це дві стандартних пачки по 10 грам) і знову все перемішуємо. Викладаємо куряче філе в кулінарний рукав, поміщаємо рукав в форму для запікання (я використовувала прямокутну форму для випічки хліба), ретельно утрамбовуємо, щоб куряча маса була якомога більш щільною, і залишаємо на годину, щоб желатин злегка розійшовся.

Рецепт мармурового м'яса - Фото 3


Після закінчення години поміщаємо форму в духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів. Запечене м'ясо, не витягуючи з форми і кулінарного рукава, ставимо під прес до повного охолодження.

Рецепт мармурового м'яса - Фото 4


Повністю остигле м'ясо прибираємо в холодильник на ніч, щоб желатин остаточно застиг. А на наступний день дістаємо, звільняємо від форми і рукава і нарізаємо на тонкі шматочки дуже гострим ножем.

Рецепт мармурового м'яса - Готова страва


"Мармурове м'ясо" виходить дуже гарне в розрізі, желатин не тане довгий час, поки м'ясо лежить на столі, і найголовніше - ця страва дуже дієтична, вона не тільки не зашкодить фігурі, але і посприяє зміцненню суглобів через присутність в ньому желатину. Смачного!

Час приготування: 2 години
Час на підготовку: 10 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Мармурове м'ясо з курячого філе - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 170 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 21)
Ключові слова: Страви з м'яса / Страви з птиці / Страви з курятини / Холодні закуски / Новий Рік / День народження

Мармурове м'ясо з курячого філе


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com