Відкрити категорії

Як замаринувати м'ясо на шашлик в гранатовому соку


Як замаринувати м'ясо на шашлик в гранатовому соку

Інгредієнти:
свинина (шия) - 2 кг;
ріпчаста цибуля 4-5 шт.;
гранатовий сік - 1 л;
рослинне масло - 2 ст. л.;
хмелі-сунелі;
коріандр;
сіль;
мелений чорний перець.


Рецепт шашлику у гранатовому соку. Дізнайся як правильно замаринувати м’ясо. Цей шашлик виходить дуже м'яким і ароматним. Хочеться приготувати його знову і знову!

Рецепт шашлику в гранатовому соку.

М'ясо вимити, обсушити і нарізати прямокутними шматками 4х3 см. Цибулю очистити і нарізати кільцями. У каструлю скласти м'ясо з цибулею і перемішати.

1


Зверху насипати спеції: хмелі-сунелі, насіння коріандру (насіння краще злегка розчавити лезом широкого ножа), сіль, мелений чорний перець. Влити гранатовий сік, наливаючи його прямо на спеції. Перемішати. Додати в маринад приблизно 2 столових ложки рослинної олії і ще раз добре перемішати.

2

М'ясо накрити перевернутою тарілкою і придавити гнітом - воно повинно бути повністю покрито маринадом.

3


Шашлик повинен маринуватися 2 суток в холодильнику (це ідеальний варіант). М'ясо потрібно зрідка перемішувати і знову притискати гнітом. Можна скоротити час маринування до 1 доби. Промариновані шматочки м'яса насадити на шампури і смажити над вугіллям до готовності, періодично перевертаючи навколо своєї осі.

4


Готовий шашлик подають зі свіжими овочами, зеленню і соусами.

5


Смачного!

Час приготування: 15 хвилин
Час на підготовку: 24 години
Кухня: Українська
Опис: Як замаринувати м'ясо на шашлик в гранатовому соку - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 165 Ккал
Рейтинг: 9.9/10 (голосів: 15)
Ключові слова: Страви з м'яса / Страви з свинини / Шашлик

Як замаринувати м'ясо на шашлик в гранатовому соку


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com