Відкрити категорії

Рулет з фаршу в духовці


Рулет з фаршу в духовці


Сьогодні рецепт приготування дуже смачної, ситної і ароматні закуски з фаршу. Готується вона просто і швидко. Її можна приготувати як на святковий стіл, так і просто для перекусу.

Інгредієнти:
м'ясо - 800 г;
свиняча рулька з кісточкою – 1,5 кг;
часник - 1 головка;
яйце - 1 шт.;
сіль - 2 ч. л. (за смаком);
сухий часник - 1 ч. л.;
приправа до м'яса - 1 ч. л.;
перець за смаком.

Для млинців:
яйця - 4 шт.;
борошно - 100-150 г;
молоко - 1 ст.;
сіль;
свиняча сітка.

Процес приготування рулет з фаршу в духовці.


Свиняче м'ясо і рульку пропускаємо через дрібне сито м'ясорубки. Якщо ви будете брати яловичину, тоді просто використовуєте м'ясо без рульки (вона додає рулету клейкість і він добре тримав форму).

11


Часник також пропускаємо через м'ясорубку.

22


У фарш додаємо яйце, сіль за смаком, сухий часник, приправу до м'яса. Гарненько вимішуємо.

33

Рекламний блок
Готуємо млинці.
Млинці будуть служити основою для нашого рулету. До 4 яєць додаємо трошечки солі і борошно. Перемішуємо і поступово вводимо молоко.

44


Смажимо млинці. Вони у нас виходять досить-таки тонкі і еластичні. З цієї порції вийшло 9 млинців.

55


Даємо млинцям трошки охолонути і формуємо рулет. Робочу поверхню застелити харчовою плівкою і зверху викласти свинячу сітку.

66


По цій сітці потрібно розподілити млинчики.

77


Далі рівномірно розподіляємо фарш.

88


Скручуємо рулет і перев’язуємо його ниткою, щоб він вийшов щільним.

99


Тепер завертаємо рулет у фольгу і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 1 годину і 20 хвилин.

1010


Потім дістаємо його з духовки і ставимо під невеликий прес. Відправляємо на холодний балкон на ніч.

1111


Закуска вийшла супер смачною.

1212


Смачного!

Рекламний блок
Рулет з фаршу в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com