Рулет з фаршу в духовці
Сьогодні рецепт приготування дуже смачної, ситної і ароматні закуски з фаршу. Готується вона просто і швидко. Її можна приготувати як на святковий стіл, так і просто для перекусу.
Інгредієнти:
м'ясо - 800 г;
свиняча рулька з кісточкою – 1,5 кг;
часник - 1 головка;
яйце - 1 шт.;
сіль - 2 ч. л. (за смаком);
сухий часник - 1 ч. л.;
приправа до м'яса - 1 ч. л.;
перець за смаком.
Для млинців:
яйця - 4 шт.;
борошно - 100-150 г;
молоко - 1 ст.;
сіль;
свиняча сітка.
Процес приготування рулет з фаршу в духовці.
Свиняче м'ясо і рульку пропускаємо через дрібне сито м'ясорубки. Якщо ви будете брати яловичину, тоді просто використовуєте м'ясо без рульки (вона додає рулету клейкість і він добре тримав форму).
Часник також пропускаємо через м'ясорубку.
У фарш додаємо яйце, сіль за смаком, сухий часник, приправу до м'яса. Гарненько вимішуємо.
Готуємо млинці.
Млинці будуть служити основою для нашого рулету. До 4 яєць додаємо трошечки солі і борошно. Перемішуємо і поступово вводимо молоко.
Смажимо млинці. Вони у нас виходять досить-таки тонкі і еластичні. З цієї порції вийшло 9 млинців.
Даємо млинцям трошки охолонути і формуємо рулет. Робочу поверхню застелити харчовою плівкою і зверху викласти свинячу сітку.
По цій сітці потрібно розподілити млинчики.
Далі рівномірно розподіляємо фарш.
Скручуємо рулет і перев’язуємо його ниткою, щоб він вийшов щільним.
Тепер завертаємо рулет у фольгу і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 1 годину і 20 хвилин.
Потім дістаємо його з духовки і ставимо під невеликий прес. Відправляємо на холодний балкон на ніч.
Закуска вийшла супер смачною.
Смачного!