Відкрити категорії

Мармуровий рулет з курки


Мармуровий рулет з курки


Сьогодні готуємо курячий мармуровий рулет. Готується він просто, а його оригінальний зовнішній вигляд і відмінні смакові якості будуть підкорювати серця всіх з першого шматочка. Цей рулет можна і на свято приготувати, і на вечерю.

Інгредієнти:
куряча грудка - 800 г;
солодка паприка - 1 ч. л.;
зелень кропу (сушена) - 1 ч. л.;
часник - 3 зуб.;
сіль - 1 ч. л.;
чорний перець - за смаком;
желатин - 20 г.

Процес приготування мармурового рулету з курки.


Курячу грудку наріжемо великими кубиками.

11

Рекламний блок
Кладемо в миску, додаємо 1 чайну ложку солі без гірки, 1 чайну ложку солодкої паприки, чорний перець за смаком, 1 ч. л. сушеної зелені, 3 зубчики часнику пропустимо через прес і додамо до м'яса. Все гарненько перемішуємо.

22


Додаємо 20 г желатину, перемішуємо. Підготовлену масу кладемо в рукав для запікання. Надаємо форму рулету, зав'язуємо краї, робимо пару проколів в рукаві або нещільно зав'язуємо боки, щоб виходив зайвий пар.

33


Рулет розміщаємо на деко і запікаємо при 200 градусів 40 хвилин. Даємо рулету повністю охолонути не виймаючи з рукава (це по часу займає 4-5 годин).

44


Готовий рулет нарізаємо на порційні шматочки. Рулет виходить не сухий, а м'який, ніжний, соковитий, відмінно виглядає на столі. Рекомендує приготувати, адже це зовсім не складно.

55


Смачного!

Рекламний блок
Мармуровий рулет з курки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com