Відкрити категорії

Як приготувати підливу




Сьогодні пропонуємо дуже смачну ароматну підливу для будь-якої страви. Готується дуже просто, прикрасить смакові якості любої страви.

Інгредієнти:
м'ясо (свинина, яловичина) - 700 г;
гриби - 300 г;
морква - 2-3 шт. ;
болгарський перець – 1-2 шт.;
бульйон або вода;
сіль, спеції за смаком;
томатна паста - 2 ст. л.;
сметана - 2-3 ст. л.;
рослинна олія для смаження.

Процес приготування підливи до будь-якої страви.


700 г м'яса нарізаємо невеликими шматочками. Можна використовувати будь-яке, яке вам подобається. Сьогодні використовуємо свинину. Відправляємо на сковороду, тушкуємо під закритою кришкою хвилин 10. Якщо ви використовуєте нежирне м'ясо, тоді потрібно додати трохи рослинного масла.

1

Тим часом нарізаємо моркву.

2


Нарізаємо 300 г грибів.

3


Нарізаємо болгарський перець.

4


До м'яса додаємо гриби, моркву і рослинне масло. Також можете додати і смажену цибульку. Солимо за смаком, накриваємо кришкою хвилин на 5, поки гриби пустять сік. Потім Смажимо на середньому вогні, щоб все трошки підрум'янилося.

5


Коли все підрум'яниться, додаємо бульйон або воду, щоб вона покрила весь вміст сковороди, 2 столові ложки томатної пасти, болгарський перець і спеції, 1 чайна ложка цукру. Все перемішуємо і залишаємо гаситися під закритою кришкою хвилин 30-40 потім.

6


Потім додаємо 3 столові ложки сметани і через 2 хвилини вимикаємо.

7


Така підлива стане прекрасним доповненням і до макаронів, і до будь-яких каш і пюре. Смачного!


Як приготувати підливу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com