Відкрити категорії

Як приготувати підливу


Як приготувати підливу


Сьогодні пропонуємо дуже смачну ароматну підливу для будь-якої страви. Готується дуже просто, прикрасить смакові якості любої страви.

Інгредієнти:
м'ясо (свинина, яловичина) - 700 г;
гриби - 300 г;
морква - 2-3 шт. ;
болгарський перець – 1-2 шт.;
бульйон або вода;
сіль, спеції за смаком;
томатна паста - 2 ст. л.;
сметана - 2-3 ст. л.;
рослинна олія для смаження.

Процес приготування підливи до будь-якої страви.


700 г м'яса нарізаємо невеликими шматочками. Можна використовувати будь-яке, яке вам подобається. Сьогодні використовуємо свинину. Відправляємо на сковороду, тушкуємо під закритою кришкою хвилин 10. Якщо ви використовуєте нежирне м'ясо, тоді потрібно додати трохи рослинного масла.

11

Рекламний блок
Тим часом нарізаємо моркву.

22


Нарізаємо 300 г грибів.

33


Нарізаємо болгарський перець.

44


До м'яса додаємо гриби, моркву і рослинне масло. Також можете додати і смажену цибульку. Солимо за смаком, накриваємо кришкою хвилин на 5, поки гриби пустять сік. Потім Смажимо на середньому вогні, щоб все трошки підрум'янилося.

55


Коли все підрум'яниться, додаємо бульйон або воду, щоб вона покрила весь вміст сковороди, 2 столові ложки томатної пасти, болгарський перець і спеції, 1 чайна ложка цукру. Все перемішуємо і залишаємо гаситися під закритою кришкою хвилин 30-40 потім.

66


Потім додаємо 3 столові ложки сметани і через 2 хвилини вимикаємо.

77


Така підлива стане прекрасним доповненням і до макаронів, і до будь-яких каш і пюре. Смачного!

Рекламний блок
Як приготувати підливу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com