Відкрити категорії

Бешбармак


Бешбармак


Інгредієнти:
баранина - 1 кг,
лавровий лист - 2 штуки,
перець чорний горошком,
сіль.

Для тіста:
борошно пшеничне - 3 склянки,
яйця - 2 штуки,
сіль - 1 чайна ложка.

Рекламний блок
Для соусу:
цибуля ріпчаста - 2 штуки,
цибуля зелена - півпучка,
петрушка - півпучка,
кріп - півпучка.

Спосіб приготування:
М'ясо заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні приблизно 3:00. Якщо з'явився жир, знімаємо його в тарілку.

За півгодини до закінчення варіння додаємо лавровий лист, сіль, перець.

Готове м'ясо зрізаємо з кісток скибочками.

З борошна, яєць, солі і півсклянки бульйону замішуємо круте тісто.

Розгортаємо його в тонкий пласт, нарізаємо квадратиками і відварюємо в бульйоні.

Для соусу нарізаємо цибулю кільцями або півкільцями, додаємо різану зелень, знятий з бульйону жир і томим на слабкому вогні, не доводячи до кипіння. Цибуля повинна залишитися хрусткою.

На блюдо викладаємо відварені коржі, баранину, поливаємо соусом. Бульйон, що залишився подаємо в піалах з дрібно різаною зеленню.

Такого об'єму продуктів вистачить, щоб нагодувати п'ять-шість чоловік.

Смачного!

Рекламний блок
Бешбармак


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com